Tartalom módosítás, tartalom feltöltés

Egy weboldal tartalmi oldalról is folyamatos törődést igényel.

Mint ahogy az életed zajlik, a világ fejlődik, új hírek röpködnek a médiában, folyamatos információ áradatban létezel, így fontos lépést tartani ezzel az áramlattal a weblapodon keresztül is.

Új szolgáltatásokat találsz ki, vagy a meglévőket fejleszted, ezt fontos, hogy kommunikáld a weblapodon keresztül. A weboldalad egyben céged szócsöve is, ahol akár blogbejegyzések, hírek formájában közzétehetsz írásokat. Ahhoz, hogy a keresők is értékelni tudják webes megjelenésedet, elengedhetetlen a mozgó – folyamatosan frissülő tartalom.

Viszont Neked, vállalkozónak nem biztos, hogy van időd ezzel foglalkozni. Ekkor jövünk mi a képbe.

Meglévő tartalmadat aktualizáljuk, frissítjük igényeidnek megfelelően, továbbá az új tartalmak feltöltésében tudunk számodra segítő kezet nyújtani. Te csak átadod nekünk a módosítási kérésedet, vagy az új anyagodat, amit fel szeretnél tölteni a weblapra, és mi elhelyezzük a megfelelő helyre. Amit feltöltünk, azt ellátjuk keresőbarát címkékkel, és beállítjuk az adott tartalmat úgy, hogy mind az olvasóid, üzletfeleid, mind pedig a keresők technikai oldalról relevánsnak és érdekesnek találják.

Ha kéred, magát a tartalmat is segítünk létrehozni.

Tartalom módosítás, tartalom feltöltés részterületek:

Ajánlataink:


Eseti tartalomfeltöltés, javítás, módosítás

  • Fizetheted alkalmanként, illetve hó végi elszámolással. Hó végi elszámolás esetén összesítést küldünk, amit egyeztetünk és ez alapján fogjuk kiállítani a számlát.

8000 Ft / óra

Folyamatos honlap tartalommenedzsment

  • Ezt akkor ajánljuk, ha annyi tartalmad van, hogy érdemesebb az óradíj helyett ezt választani, tehát rendszeresen sok bejegyzést, tartalmat teszel közzé a weblapodon.

havi 20 000 Ft

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Klikk ide!