Weboldal ügyintézés

Domain nevek és tárhelyek foglalása, üzemeltetés

Amikor létrehozol egy vállalkozást, alap követelmény, hogy legyen egy profi webes megjelenésed.

Ehhez hozzá tartozik az is, hogy legyen egy egyedi e-mail címed, hisz magasabb szintű bizalmat eredményez az ügyfeleid részéről az, ha nem gmail, vagy freemail, vagy hasonló ingyenes szolgáltató nevével mutatkozol, hanem például a saját neveddel, vagy a vállalkozásod nevével jelentkezel be.

Ilyen cím nekünk például a info@legyenrend.hu. Ehhez alap szinten egy saját domain névre van szükséged.

Ha továbbmegyünk és weblapot is készítesz, annak szüksége lesz egy tárhelyre, ahová a honlapodat feltöltjük, és ahonnan megjelenik látogatóid képernyőjén. Ezeknek a létrehozásában tudunk számodra segítséget nyújtani. Partnereink segítségével megbízható és gyors eléréseket tudunk neked nyújtani.

Gyors ügyintézéssel,  tanácsadással kaphatsz segítséget a megfelelő keresőbarát név kiválasztásában, amit kiválasztva természetesen be is regisztrálunk számodra. Az ügyintézés módját pedig igyekszünk a legrugalmasabban végigvinni, hogy csak kulcsrakészen használnod kelljen az átvett szolgáltatást.

Ezek a szolgáltatások közvetített szolgáltatások, a közvetítés, tanácsadás, ügyintézés munkadíját nekünk, az anyagköltséget pedig a megfelelő szolgáltatónak fogod kifizetni. Ezt minden esetben részletezzük a procedúra megkezdése előtt.

Weboldalak áttelepítése, beüzemelése, levelezés migrálása

Vannak bizonyos helyzetek, amikor a meglévő tárhely szolgáltatódat szükségeltetik lecserélned. Bármely fél döntéséből, néha előfordul az ilyen. Alapvetően a tárhelyszolgáltatók nem szoktak abban segítséget nyújtani, hogy hogyan kell szünetmentesen a weboldaladat és a levelezésedet továbbvinni az új helyre. Itt jövünk mi a képbe, ebben tudunk Neked segíteni.

A fentiekben leírtak szerint támogatást kapsz tőlünk a weblapodnak megfelelő új tárhely kialakításában, illetve átmozgatjuk, elindítjuk a weblapodat. Emellett pedig a levelezésed áttelepítésében is segítünk, hogy ne vesszen el egyetlen fontos információ sem.

Hiszen a weblapod és a levelezésed fontos érték, és jelentős szerepe van vállalkozásod működésében és sikerében.

Listába szedve:

  • domain nevek és tárhelyek foglalása
  • weboldalak ki- és áttelepítése
  • levelezés migrálása
  • weboldal üzemeltetés

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Klikk ide!